viernes, 24 de febrero de 2012

L'IES Jaume Almera en solidaritat amb els estudiants valencians

La resposta a les punyents agressions que han sofert els estudiants valencians per part del cos nacional de policia aquestes dues últimes setmanes ha estat massiva: estudiants d'arreu dels Països Catalans han protagonitzat talls de carrers i concentracions solidàries als seus centres. A Vilassar de Dalt, aquest divendres 24 de febrer, els alumnes i el professorat de l'IES Jaume Almera hem sortit al pati convocats pel nucli del SEPC al centre per afegir-nos aquesta crida a la solidaritat amb les companyes valencianes.

Durant la concentració s'ha desplegat una pancarta i els alumnes lluïen cartells reivindicatius on s'hi podia llegir “ Prou retallades, prou porres” o “ El capital mana, Ciu i PP obeixen, la policia reprimeix”.

Des del SEPC- Jaume Almera volem enviar tot el nostre suport i ànims als represaliats, i fer vigent la reflexió sobre allò que ratifiquen els fets ocorreguts a València: el doble joc de la mal anomenada democràcia on vivim, on els agredits per fer ús de la seva lliure expressió seran jutjats
com agressors, no ho dubteu, una paradoxa més a la llista interminable d'hipocresies de l'estat espanyol; agraïm, també, la seva participació a tots aquells i aquelles que s'han apropat a donar suport.

Cal dir, però, que seran els nostres actes allò que realment ens definirà, la mobilització serà la millor manera de solidaritzar-nos amb les companyes valencianes; per això, cridem a tots els alumnes del centre a sumar-se a la vaga del proper 29 de febrer, fer-la massiva i avançar juntes per la pública.

Ho hem de tenir clar: mentre ens quedi dignitat, no hi haurà demà si no és de lluita!




Sepc-IES Jaume Almera, 24 de febrer del 2012










No hay comentarios:

Publicar un comentario